dilluns, 23 de desembre del 2013

Com fer noves propostes?

Xisco Huguet (IES ALGARB) - Comissió de suport d'informàtica.

Per a poder fer noves propostes, hi ha dues possibilitats:

  • Per fer aportacions puntuals, podeu omplir el formulari enllaçat o podeu enviar-les per correu a cppsuportinformatica@gmail.com (i les penjarem nosaltres).
  • Si voleu participar sovint, millor donar-vos d'alta com a col·laboradors al blog. Enviau un correu sol·licitant-ho a cppsuportinformatica@gmail.com i podreu penjar directament les propostes que vulgueu.
En quant a l'organització de les propostes, a més de les normes bàsiques proposades per als comentaris, afegiria les següents:
  • Fer propostes concretes i simples: No combinar diferents idees en una mateixa proposta a menys que es vulgui presentar la proposta com un bloc que no es pot acceptar per parts. En general pens que és millor presentar vàries propostes senzilles (que poden estar enllaçades) que una conjunta.
  • Redactar el títol de la proposta perque es pugui votar Sí o No, o donar les diferents alternatives de cara a plantejar una possible votació després del debat fet en el blog o presencialment.
  • Incloure totes les propostes en grups segons la temàtica, que poden classificar-se mitjançant etiquetes.

dimecres, 18 de desembre del 2013

Proposta d'utilització d'aquest blog

Xisco Huguet (IES Algarb)- Comissió suport informàtica

La meva proposta és que el blog estigui, al menys de moment, el més obert possible perque qualsevol company pugui participar fent propostes o comentant les propostes d'altres companys.

No fa falta demanar respecte i educació perque dins el nostre col·lectiu sempre intentam donar exemple als nostres alumnes en particular i al conjunt de la societat en general, com no pot ser d'altra manera entre tots els que aspiram a ser bons mestres (en el seu sentit més ample).

Sí que crec convenient que totes les intervencions (propostes i comentaris posteriors) vagin encapçalats per la "signatura" del seu autor (Nom i centre docent).

Que en pensau?