dimecres, 2 d’abril del 2014

Pacte per l’Educació a Evissa

(Des de la reunió de comissions 26/3/14)
 
Des de la Comissió de Famílies s’informa que, després de diverses reunions amb la FAPA, s’ha plantejat la possibilitat d’impulsar un pacte educatiu a Eivissa on estiguin representats tots els agents educatius que en vulguin formar part.

Des de la Comissió de Famílies s’informa que s’està treballant en un document per presentar com a demanda als futurs governants i que aquesta acció està molt relacionada amb el Pacte per l’Educació.

Es comenta que a Menorca ja fa temps que estan treballant-hi i que ens podrien ajudar.

3 comentaris:

  1. (Xisco Huguet - IES ALGARB)

    D'acord, però les propostes no han de caure en l'errada d'atribuir les decissions en organismes o institucions excessivament polititzats (o polititzables) com l'actual consell escolar de les Illes Balears.

    ResponElimina
  2. (des de l'enquesta sobre la situació actual)

    Redirigir l'estratègia cap a un treball menys vistós però molt més productiu a llarg termini: traçar les línies base d'un projecte educatiu balear propi i de qualitat per als pròxims 10-20 anys; i establir els lligams entre tots els estaments del sistema educatiu. la societat i els experts actuals que estiguin disposats a treballar-hi de veritat. Així com hem hagut de fer de sindicats, si el govern no sap governar, nosaltres ens n'ocuparem.

    ResponElimina
  3. Què fem nosaltres davant aquesta noticia? Declaración de consenso en defensa de la educación, más allá del conflicto.

    http://ultimahora.es/ibiza/noticias/local/2014/121848/trece-entidades-recogeran-firmas-para-concienciar-sobre-defensa-educacion.html

    ResponElimina

Recordau a posar el vostre nom i centre docent al començament.