dilluns, 12 de maig del 2014

Accions finals de curs

(Xisco Huguet- IES ALGARB)

Encara que tenc dubtes de la utilitat d'aquesta entrada (he de reconeixer que estic bastant decepcionat del funcionament d'aquest bloc) aprofitaré per plantejar algunes reflexions sobre el tema corresponent.

- En l'assemblea de gener es va plantejar la possibilitat de fer accions abans de les eleccions europees. No se n'ha tornat a parlar fins fa poc i crec que ara ja es tard per fer-ho sense presses i adequadament. Hem badat.
- No estam aprofitant l'impacte que va suposar per als pares la vaga de principi de curs i s'han tornat a relaxar. Abans de plantejar qualsevol acció dràstica hauríem d'haver buscat la seva participació en accions més públiques, especialment en proximitat a les eleccions.
- Les accions que poden ser efectives són les de desgast popular. I per això se necessita arrossegar als pares.
- Les mesures que ens estam plantejant provenen només dels docents i per als docents. I de fet, la majoria de les que es parlen no tans sols estan d'esquena als pares sinó contra els infants (i les seves famílies) en lloc de contra el govern.
- La vaga de fam de Jaume Sastre em sembla una mesura amb molt de coratge però per desgràcia crec que tendrà poc efecte, perque té poca repercusió mediàtica (ja va haver una vaga de fam d'un pare a Eivissa i varen passar d'ell com de la m...) i com tenguin no mals resultats a les eleccions, se la passaran pes forro, com ho han fet des de principi de curs.
- Tenc la sensació que no hi ha prou coordinació entre illes. Cada una va pel seu vent i les altres ens enteram/decidim tard a participar en les seves propostes.

1 comentari:

  1. És cert que la participació en el bloc és prou minsa, però pensem que les eines estan creades i que ara és qüestió de voluntat i de ben segur que ens faciliten la comunicació i la difusió.



    ResponElimina

Recordau a posar el vostre nom i centre docent al començament.