dimecres, 8 de gener del 2014

Proposta de mobilització mensual

Bon dia,som na Yolanda (CEIP S'Olivera) i com no puc venir a les assemblees us volia comentar, per escrit, una proposta de mobilització:
Si no m'equivoco, fa temps, vaig escoltar que els 3rs diumenges de cada mes, sanitat de Madrid es concentra (marea blanca) o es manifesta. Pemsava que potser nosaltres (marea verda) també podríem cercar un diumenge de cada més per concentrar-nos, concentració tranquila, silenciosa, però que ens facem veure, que almenys sepin que estem allí que no oblidem tot el que estan fent, però sense fer més dies de vaga (per exemple el primer diumenge de cada mes de 12 a 13h "Aperitiu verd a vara de Rei").

Una altra modalitat que havia pensat era la de juntar totes les marees de tots els colors que estan en marxa el mateix diumenge per fer veure que no som només nosaltres, els professors, que estem a disgust amb la política que estan portant a terme (jutges, sanitat, serveis socials,...) que s'adhererixi qui vulgui.
No sé que en penseu, segurament que vosaltres ja ho havíeu pensat. Crec que a partir d'ara seria un bon moment per  posar-ho en marxa, comencem l'any amb aquest tipus de propostes que no afecten a dies lectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordau a posar el vostre nom i centre docent al començament.